Хамалски услуги за град София на ЕТ „Престиж“ – Хамали в София

Търсите фирма за хамали в София, която да ви предложи високо качество на работата, гаранция и ниски цени? ЕТ Престиж извършва бързи и качествени хамалски услуги. Цените ни започват от около 15 лв на час. Ще извършим оглед и ще ви дадем отлична цена. Над 11 години ви помагаме да се преместите в София бързо и евтино.

хамали в София от ЕТ Престиж

Защо да изберете Kurti-chisti-izvozva-prestij.com за хамали в София? Защото сме фирма за хамалски услуги с ниски цени!

  1. Защото сме бързи и коректни. Уточнете задачата, получете цена, започваме веднага и завършваме в срок!
  2. Защото имаме богат опит! Дейността на фирмата ни продължава над десет години.
  3. Защото имаме собствен и гъвкав транспорт! Фирмата ни извършва услугите със собствен бус и камион.
  4. Защото ви предлагаме качествени услуги! Услугата „Хамали в София“ от Kurti-chisti-izvozva-prestij.com, Ви гарантира високо качество, което ще получите в комбинация с нашите ниски цени.
  5. Защото цените ни са страхотни! ЕТ Престиж извършва хамалските услуги на много ниска цена: цената започва от само 15 лева на час.
  6. Защото подписваме договор и даваме гаранция за липса на повреди по имуществото ви при преместване – в зависимост от офертата и изпълнените услуги.

Услуги за Софийска област

Хамалите на фирма ЕТ Престиж извършват евтини услуги по преместване на имущество не само в столицата, но и в цяла Софийска област (София-окръг). Бързата работа и отличното качество на услугите ни, в комбинация с ниските цени на екипа на Kurti-chisti-izvozva-prestij.com, са сигурна гаранция всеки наш клиент да е максимално доволен.

Уверете се колко ниски са цените ни за Вашето преместване: започват от само 15 лева на час за 1 човек!

Преместването Ви ще бъде извършено с внимание към детайла и на достъпна цена. Задачата на Kurti-chisti-izvozva-prestij.com при хамаските услуги е да извърши бързо и качествено преместване с най-подходящия за маршрута и обема на багажа ви транспорт.

Как да се свържа с Kurti-chisti-izvozva-prestij.com и как да поръчам?

Свържете се с нас през формата ни за контакти или се обадете на тел. 0899 906 395 и поръчайте оглед на обекта ви сега! Идваме на място, даваме ви страхотна оферта и започваме веднага!

Фирма ЕТ „Престиж“ не разчита само на ниските си цени, а и на висококвалифицираните си хамали! Само част от услугите, които можете да получите от фирмата са: транспорт и преместване на багаж, преместване на дома, преместване на офис и на склад, носене на тежки предмети и пиана, товарене и разтоварване, чистене на мазета, тавани и други.

Всичко това в Kurti-chisti-izvozva-prestij.com се прави с професионализъм и без ненужно оскъпяване, като ви предлагаме най-изгодните оферти за евтини хамали в София.

Цени на хамалски услуги (за София):

Наемане на един хамалин – цена 25лв / 1час (минимум 2 часа)
Бърз транспорт, бус и двама хамали – 80 лв. / за 1 час

Предлагаме пакетни цени за почистване на апартаменти:
Почистване на едностаен апартамент от 130 до 150 лв.
Почистване на двустаен апартамент от 170 до 200 лв.
Демонтаж на бараки, навеси, конструкции от 40.00 до 55.00 лв.куб.м. Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 70.00 до 120.00 лв.куб.м.

Събиране в чували на строителни отпадъци:
10-15 чувала до 20-25 кг/бр от 100 до 120 лв.
15-25 чувала до 20-25 кг/бр от 120 до 150 лв.
25-35 чувала до 20-25 кг/бр от 130 до 165 лв.
35-50 чувала до 20-25 кг/бр от 160 до 240 лв.
Цените са дадени само ако чувалите са на 1 – ви ет.
Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 20 до 35 лв. за кубик плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район.

Отделно извършваме и събиране и изнасяне на електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за изхвърляне.

Заложете на нас! Ако желаете, фирмата ни ЕТ „Престиж“ ще сключи договор с вас, което е гаранция за качествена хамалска услуга.

Поръчай от Kurti-chisti-izvozva-prestij.com сега:

Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или звъннете на тел. 0899 906 395. Ще дойдем на място и ще огледаме, даваме ви най-добрата оферта и започваме от утре! Елате в клуба на доволните клиенти на фирма ЕТ Престиж!

хамалски услуги в София от Kurti-chisti-izvozva-prestij.com

Извозване на стари мебели                                                                                   Извозване на отпадъци в София