Хамалски услуги за град София на ЕТ „Престиж“ – Хамали в София

Търсите фирма за хамали в София, която да ви предложи високо качество на работата, гаранция и ниски цени? ЕТ Престиж извършва бързи и качествени хамалски услуги. Цените ни започват от около 45 лв на човек. Ще извършим оглед и ще ви дадем отлична цена. Над 11 години ви помагаме да се преместите в София бързо и евтино.

хамали в София от ЕТ Престиж

Защо да изберете Kurti-chisti-izvozva-prestij.com за хамали в София? Защото сме фирма за хамалски услуги с ниски цени!

  1. Защото сме бързи и коректни. Уточнете задачата, получете цена, започваме веднага и завършваме в срок!
  2. Защото имаме богат опит! Дейността на фирмата ни продължава над десет години.
  3. Защото имаме собствен и гъвкав транспорт! Фирмата ни извършва услугите със собствен бус и камион.
  4. Защото ви предлагаме качествени услуги! Услугата „Хамали в София“ от Kurti-chisti-izvozva-prestij.com, Ви гарантира високо качество, което ще получите в комбинация с нашите ниски цени.
  5. Защото цените ни са страхотни! ЕТ Престиж извършва хамалските услуги на много ниска цена: цената започва от само 45 лева
  6. Защото подписваме договор и даваме гаранция за липса на повреди по имуществото ви при преместване – в зависимост от офертата и изпълнените услуги.

Услуги за Софийска област

Хамалите на фирма ЕТ Престиж извършват евтини услуги по преместване на имущество не само в столицата, но и в цяла Софийска област (София-окръг). Бързата работа и отличното качество на услугите ни, в комбинация с ниските цени на екипа на Kurti-chisti-izvozva-prestij.com, са сигурна гаранция всеки наш клиент да е максимално доволен.

Уверете се колко ниски са цените ни за Вашето преместване: започват от само 70 лева   за 1 човек!

Преместването Ви ще бъде извършено с внимание към детайла и на достъпна цена. Задачата на Kurti-chisti-izvozva-prestij.com при хамаските услуги е да извърши бързо и качествено преместване с най-подходящия за маршрута и обема на багажа ви транспорт.

Как да се свържа с Kurti-chisti-izvozva-prestij.com и как да поръчам?

Свържете се с нас през формата ни за контакти или се обадете на тел. 0876968536 и поръчайте оглед на обекта ви сега! Идваме на място, даваме ви страхотна оферта и започваме веднага!

Фирма ЕТ „Престиж“ не разчита само на ниските си цени, а и на висококвалифицираните си хамали! Само част от услугите, които можете да получите от фирмата са: транспорт и преместване на багаж, преместване на дома, преместване на офис и на склад, носене на тежки предмети и пиана, товарене и разтоварване, чистене на мазета, тавани и други.

Всичко това в Kurti-chisti-izvozva-prestij.com се прави с професионализъм и без ненужно оскъпяване, като ви предлагаме най-изгодните оферти за евтини хамали в София.

Цени на хамалски услуги (за София):

Наемане на един хамалин – цена 40лв
Бърз транспорт, бус и двама хамали за извозване на мбели започват от – 70 лв. / за куб.м или по договаряне.

Ако трябва да се качват мебели по  сълбите се договария на място

Предлагаме пакетни цени за почистване на апартаменти:
Почистване на едностаен апартамент
Почистване на двустаен апартамент
Демонтаж на бараки, навеси, конструкции Събиране на отпадъци, товарене и извозване

Цени по договаряне

Събиране в чували на строителни отпадъци:

Почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци  плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район.

Отделно извършваме и събиране и изнасяне на електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за изхвърляне.

Заложете на нас! Ако желаете, фирмата ни ЕТ „Престиж“ ще сключи договор с вас, което е гаранция за качествена хамалска услуга.

Поръчай от Kurti-chisti-izvozva-prestij.com сега:

Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или звъннете на тел. 0899 906 395. Ще дойдем на място и ще огледаме, даваме ви най-добрата оферта и започваме от утре! Елате в клуба на доволните клиенти на фирма ЕТ Престиж!

хамалски услуги в София от Kurti-chisti-izvozva-prestij.com

Извозване на стари мебели                                                                                   Извозване на отпадъци в София