po4istvane-na-dvor

Дошло е време да се концентрирате в чистотата и реда във Вашия дом и имате нужда от професионално почистване? Ние от kurti-chisti-izvozva-prestij.com сме правилната фирма за тази дейност, доказани професионалисти по чистене на дворове, предлагащи най-доброто качество на най-ниски цени в цяла София.

Нашия екип от дълго време се занимава с чистене. Предлагаме експресна, качествена и професионална услуга:

  • Изчистване на Вашият двор от строителни материали и отпадъци
  • Чистене в дворове, вили, гаражи и складове.
  • Измиване на улици и тротоари.

Не е хубаво да оставяме двора занемарен и лоши атмосферни условия. Трябва да знаете, че колкото по-дълго време го занемарявате, толкова по-трудно може да му възвърнете първоначалния облик и състояние.

Важно е да се свържете с правилната фирма за почистване в София, за това не губете повече време и се доверете на kurti-chisti-izvozva-prestij.com
Ние ще изчистим и извозим Вашите отпадъци: дъски, железа, строителен боклук, ненужни вещи, изпочупени предмети.

Ние разполагаме със собствен транспорт и затова гарантираме експресно натоварване и извозване до законни сметища.

Освен професионално отношение, Вие ще получите и най-ниските цени за София!

С времето Вашия двор се натрупва със сухи листа, паднали клони, строителни отпадъци или предмети, от които нямате нужда, но не се тревожете, нашия екип от kurti-chisti-izvozva-prestij.com с радост ще Ви помогне за тяхното отстраняване. Фирмата ни предлага професионална услуга по чистене на дворове в София и региона на най-добрите цени, с коректно отношение.

 

 

Чистене на тавани и мазета                                                                                                  Пролетно почистване