kyrti-kuhnya

Предстои Ви проект за ремонт на кухнята? Като начало в повечето случаи ремонтите започват с премахване на старото обзавеждане.
Къртачните услуги са една неизменна част от ремонтните дейности. Нужна Ви е фирма с професионален опит, за това се доверете на kurti-chisti-izvozva-prestij.com, специализирани сме в сферата на къртене, чистене и извозване и още по-специално в къртене на кухня за София и района, при това на най-ниски цени.

Ние от kurti-chisti-izvozva-prestij.com сме готови да ви помогнем във всеки един етап от вашия проект по къртенето и чистенето на Вашата кухня на ниски цени в София и района. Избирайки нас, Вие ще спестите не само средства, но и време за Вашия проект по ремонт на кухнята.

Прилагаме професионални процедури по къртене на кухня на ниски цени в София и района, като започваме с изнасянето на кухненските уреди и шкафове, след което следва къртене на плочки и настилки, къртене на старата мивка, гипсокартон и къртене на стени. Ние от kurti-chisti-izvozva-prestij.com ще разрушим старата Ви кухня за да и предадем още по-голям чар. След нашите услуги не остават скрити течове на вода или газ, надраскани стени и със сигурност не оставяме бъркотия.

Ние ще отговорим на всички Ваши изисквания от къртене на под-прозоречно пространство, през пробиване на отвор за врата, къртене на отвор за аспиратор или изкъртване на Вашия комин. Освен къртене, ние също ще извозим строителния боклук, за да може да започнете ремонта си начисто.

 

 

Къртене на баня                                                                                                                                    Къртене на комин