Със сигурност на всеки от вас му се е налагало да изхвърли по-големи от нормалните количества строителни отпадъци. Дали след ремонт или дадени реконструкции в дома, винаги се натрупват огромен брой строителни отпадъци, а понякога и желаем да се отървем от стари мебели…

Какво да правим ако имаме строителни отпадъци в София?

В никакъв случай не рискувайте да изнесете на улицата своите мебели или отпадъци и просто да ги оставите там. Трябва да знаете, че това е сериозно нарушение и подлежите на глоба от общината.

Можете да се запознаете със ЗАКОНА за управление на отпадъците, като натиснете тук.

Затова, за да се отървете бързо и лесно от своите стари мебели и отпадъци, ние от фирма Престиж, Ви предлагаме да извозим всичко до лицензирано и обособено за тази цел, сметище. Kurti-Chisti-Izvozva-Prestij.com ще ви предложи най-добрата оферта за извозване на отпадъци в София.

Извозване на строителни отпадъци в София

Извозване на отпадъци в София

Гарантирано на 100% – най-бързо и висококачествено извършена услуга от екипа ни от професионалисти. Независимо от това дали ще извозваме отпадъци от апартамент, къща, двор в София или гараж, ние ще бъдем максимално прецизни и коректни.

Освен, че къртим, чистим и извозваме, предлагаме и услугата извозване на строителни материали като самостоятелна услуга.

Какво включва извозването на строителни отпадъци от фирма Престиж?

– Услугата ни включва събиране на вашите строителни отпадъци, като за целта първо идваме на място и правим преценка спрямо отпадъците, като ви предлагаме оферта за събирането им.
– Ние извозваме и депонираме вашите строителни отпадъци до лицензирано и обособено за целта, сметище.
– В цената за извозване на строителни отпадъци е включена и таксата за депониране в сметище на отпадъците!

Как фирма Престиж извършва услугата за извозване на мебели и строителни отпадъци?

Нашият екип от професионалисти се старае максимално висококачествено да извърши това, което желаете. За целта – извозване на мебели и строителни отпадъци, ние разполагаме със собствени транспортни средства, които поемат обем до 3.5 тона. В зависимост от големината на отпадъците, ние ангажираме бус или камион.

Колко ще Ви струва услугата извозване на строителни отпадъци в София?

Цените на фирма Престиж са едни от най-конкурентните за града, като огромно предимство за вас е това, че цените ни включват всички такси, необходими за детонирането на отпадъците до законни сметища.

Ако организирате отпадъците си в кашони, които ние да натоварим в транспортните средства и да депонираме в сметище (като не надвишавате теглото от 3.5 тона), услугата ще ви струва 40лв. Вижте всички цени на наши услуги тук.

При строителен отпадък, който също не надвишава посоченото тегло, цената е 70лв.

В никакъв случай не се притеснявайте от вида на вашите боклуци – стари вещи, мебели, битови отпадъци, вехтории и клошарски боклуци. Ако искате да се отървете от уреди, конструкции или каквито и да било отпадъци – фирма Престиж е насреща!

Дори ако не сте планували грандиозен ремонт, имайте предвид, че дори малките реконструкции в дома ви, биха създали купища нежелани отпадъци. И дори в последния момент да осъзнаете, че имате нужда от извозване на строителните си отпадъци, за тази цел не се колебайте да ни потърсите!

Както вече разбрахте, ако просто зарежете боклука си до контейнера, рискувате да си навлечете проблеми с общината, защото това е напълно незаконно, както и е изключително неправилно спрямо останалите живущи във вашия квартал или на вашата улица. За тази цел са създадени лицензирани и обособени сметища, които в повечето случаи са в покрайнините или извън града. Точно тук идва и нашата работа! Няма защо да се притеснявате за строителните отпадъци и старите си мебели, защото фирма Престиж ще ги извози и депонира без дори да усетите!

Затова, за да бъдете спокойни и сигурни се доверете на професионалисти в тази област. Строителните отпадъци са често срещан проблем за много домакинства, които се притесняват да потърсят фирма, поради това, че е възможно да им струва скъпо. НО с фирма Престиж всичко е бързо, лесно и най-вече ИЗГОДНО за вас!

Смеем да твърдим, че цените ни са наистина конкурентни за град София, така че можете да ги сравните и да прецените сами! През това време ние ви очакваме на телефон: 0896 107 609 по всяко време. Работим от понеделник до събота, за да ви бъдем максимално полезни!

Не се колебайте и за момент, а при нужда – незабавно се свържете с нас!

Фирма Престиж гарантира за бързото и евтино извозване на вашите стари мебели и всякакъв тип строителни отпадъци! Поръчайте сега, цените са промоционални!

 

 

Хамали в София                                                                                                                                    Асфалтиране