Предстои ви основен ремонт в дома? Търсите професионални къртачи на замазка? Е, вече ги открихте в наше лице. Фирма ЕТ Престиж ви предлага професионално къртене на замазка в София на най-ниски цени. Ако старата замазка се рони или има дупки, то вие със сигурност се нуждаете от къртене на замазката и поставяне на нова. Затова помислете за фирма, предлагаща услугите кърти, чисти, извозва в София.

 

Преди да започнете, помислете добре кой ще извърши това за вас. Съветът, който винаги даваме на нашите клиенти е да не се доверяват на хора без опит и необходими умения. Причината е, че услугата къртене на замазка не е никак лесна, а дори си е трудоемка дейност, която не всеки умее. Изисква се дълъг опит и умения за боравене със специализирана техника. Замазката на подове се кърти със специални тежко-ударни машини, къртачи и бошове, които помагат за отстраняването и. Разбира се, нашият професионален екип от къртачи разполага с всичко необходимо, за да изкърти вашата замазка, като след това обещаваме да почистим и да се погрижим за отпадъците. Вижте и останалите ни къртачни услуги.

Цената ни за къртене на замазка под и над 5 см. е 0.3.50лв/кв.м. Така че, не се колебайте да ни потърсите. Професионалните ни къртачи са готови веднага след обаждането ви, да се отзоват на място и да ви предложат изгодна оферта. Екипът на ЕТ Престиж работи бързо, качествено и най-вече евтино. Какво още му трябва на човек? Не се колебайте, а се свържете с нас на посочения телефон за контакт: 0877391083. Ние с удоволствие ще се погрижим за вашия ремонт в дома.