Ако битовият отпадък в дома ви надхвърля нормалното, то значи има спешна нужда от изхвърляне. Но както знаете, това не може да се случи в близкия контейнер пред блока ви. За целта се използват специализирани депа и бунища за отпадъци.

В случай, че нямате нужното време, нито пък желание да използвате собствен транспорт за изхвърлянето на отпадъците, то можете без проблем да се доверите на нас. Ние предлагаме на своите клиенти извозване на битови отпадъци в София и региона на най-ниски цени. Лесно решение за всеки от вас – лесно, експресно и безпроблемно. Изхвърляме боклука ви само срещу 60лв. на кубик!

Извозване на битови отпадъци в София

Имайки предвид, че живеем в забързан свят, рядко имаме възможност и време да извозим събралите се битови отпадъци, затова ние от фирма ЕТ Престиж ви предлагаме да го направим вместо вас. Дори и да не става въпрос за битови отпадъци, а за строителни – ние сме насреща. Всичко, което може да се изхвърли от дома ви е добре дошло в нашите ръце. Така ние ще ви улесним и ще ви предложим най-добрата услуга за извозване на отпадъци на пазара. Нашата фирма е специализирана във всякакви дейности – къртене, чистене, извозване и т.н. Можете да разгледате точно какво предлагаме от тук.

Предлагаме безплатен оглед на вашия обект, апартамент или друго място, за да ви предложим изгодна оферта и да си стиснем ръцете. Ние се занимаваме от дълги години с извозване на строителни и битови отпадъци и приемаме уговорки по всяко време със своите клиенти. А ако и вие искате да бъдете едни от тях, не се колебайте да ни се обадите на посочения телефон за контакт: 0877391083. Ние ви очакваме!