Фирма Престиж предлага полагане на асфалт на ниски цени в София и Софийски окръг. Асфалтираме ръчно и машинно. Полагаме асфалт на пътища, паркинги, детски площадки, дворове, улици, тротоари и на други площи.

Как работим:
Звъните, идваме веднага и оглеждаме. Даваме ви най-добрата оферта с ниска цена.
Започваме асфалтирането: извършва се подготовка на терена, напръскване с емулсия, извършваме полагане на асфалта и накрая го утъпкваме с валяк.

 

 

Фирмата ни предлага услугата Поставяне на асфалт с професионална техника и от високо квалифицирани работници. Ние можем да асфалтираме всякакви пътища, частни алеи, дворове, паркинги, детски площадки, спортни съоръжения – със закупен от нас или от вас асфалт, на конкурентноспособни цени за асфалтиране.

Тънкости в асфалтирането:

Най-важни при поставянето на асфалт са метеорологичните условия. Асфалтирането е най-добре да се извърши в сухо време, на изравнена основа, тъй като асфалта повтаря профила на повърхността, върху която е поставен. След като се постави асфалтовата настилка, добре е по нея да не се преминава 2-3 дни, за да може асфалта напълно да се втвърди. Има ситуации обаче, в които е възможно да се наложи и ръчно поставяне на асфалт.

Ръчно поставяне на асфалт:

При него повърхността се изравнява, поставя се чакъл, а асфалтът се разтоварва, още горещ, възможно най-близо до мястото на асфалтиране. Разпределя се развномерно и прецизно с дебелина 1,25-1,3 см.

Можете да се доверите за всичко това на фирма Престиж и на нашия професионален опит, а ние ще ви осигурим:
* адекватна цена;
* високо качество на полагане на асфалта;
* кратък краен срок за изпълнение;
* високо квалифицирано полагане;

 

 

Извозване на отпадъци в София                                                                                                      Тротоарни плочки